testimonials


bruiloft 2019

Melanie en Vincent

Volgens hem/volgens haar:
Shortly before our wedding, we decided to do a wedding dance. Because of a lack of time, we agreed to do a wedding dance *light*, aiming to start our song with a professional dance routine, and after that change to our 'normal dance'. Annemarie was in for it! Annemarie is very professional and straight-forward, highly-efficient, but also very personal and a warm personality, we liked that a lot! Thereby, she is not part of a 'unrealistic dream wedding industry': Annemarie clearly tells you what is realistic, or let's you chose in what you want but tells you what you need to do for that (for example: practice at home!). Would HIGHLY RECOMMEND (and yes that is in capital letters, because that's what it is!).

BeautyenBeweging-HIGHLY RECOMMEND Beautyenbeweging-professional dance routine BeautyenBeweging-wedding dance light 


bruiloften 2018

Ruby en Robin

Volgens hem/ volgens haar: 
Beiden zonder danservaring begonnen wij aan de gezellige privé lessen van Annemarie. Voorafgaand aan de lessen hebben we kennis gemaakt onder het genot van een kopje koffie en onze ideeën en wensen doorgesproken. We wilden graag verschillende nummers in elkaar over laten lopen en zo verschillende stijlen en tempo’s aanhouden. Annemarie heeft dit perfect voor ons gechoreografeerd en paste bepaalde bewegingen indien nodig aan. Ze is heel creatief, vriendelijk en secuur en heeft een grote passie voor wat ze doet! Per les behandelden we een nieuw nummer en dankzij de goede begeleiding van Annemarie (en wat oefenen in de woonkamer) was het dan eindelijk zover. Onze vrienden en familie vonden het FANTASTISCH! En wij zelf uiteraard ook. Alleen al het dansen met je partner is ontzettend leuk en zo hebben we een aantal leuke pasjes overgehouden voor de aankomende feestjes! Dankzij Annemarie hebben wij een spetterende openingsdans neergezet en ik zou dit aan iedereen aanraden. Ontzettend bedankt Annemarie!

Dans huwelijksfeest-BeautyenBeweging Huwelijksfeest-BeautyenBeweging Dans je-BeautyenBeweging
Openingsdans huwelijksfeest-BeautyenBeweging Salsa-BeautyenBeweging Huwelijk Feest-BeautyenBeweging
Fotocredits: Nathania Photography

Roos en Maarten

Volgens hem/ volgens haar: 
De openingsdans was echt een hit! Annemarie heeft ons geholpen met het hele proces van muziekkeuze tot aan de generale repetitie. Ze gaf goede begeleiding tijdens het oefenen en bruikbare tips om thuis verder te oefenen. Uiteindelijk heeft haar methode ervoor gezorgd dat wij perfect waren voorbereid voor het juiste moment. De energie die vrijkwam in de zaal toen wij de dans uitvoerden was fenomenaal. Heel veel dank van Roos en Maarten.

BeautyenBeweging-Het was een hit! BeautyenBeweging-Unieke methode BeautyenBeweging-Perfecte voorbereiding dans

Mariska en Jamie

Volgens hem/volgens haar: 
Het is mogelijk! Als onervaren dansers (althans als je een goed dansje op een feest niet meerekent ;)) is het ons gelukt om met de training van Annemarie een mooie openingsdans op onze bruiloft te doen. We hebben een aantal maanden geoefend op de choreografie die Annemarie had gemaakt op een nummer welke we we zelf hadden uitgekozen. Een combinatie van een ballad met rapteksten, dus up-tempo en slow. Dit zorgde voor een afwisselende dans, waarin we ook het publiek konden opzwepen voor een swingende feestavond. We hebben veel plezier gehad in de voorbereidingen en zijn blij met het resultaat wat we hebben neergezet! De aanwijzingen van Annemarie zorgen ervoor dat je goed let op je houding waardoor je de dans sterker neerzet. Tijdens de uiteindelijke uitvoering hebben we vooral veel plezier gehad en konden we het gelukkig ook loslaten toen één van ons per ongeluk een stukje vergat. 'Gewoon lachen en doorgaan' had Annemarie van te voren gezegd, en dat deden we ook. Niemand heeft er wat van gemerkt! Voor wie besluit om een dans in te studeren bij Annemarie; veel plezier en geniet ook vooral in de voorbereiding van dit 'dingetje samen'.

BeautyenBeweging-Dans foto 1 BeautyenBeweging-Dans foto 2 BeautyenBeweging-Dans foto 3
BeautyenBeweging-Dans foto 4 BeautyenBeweging-Dans foto 5
Fotocredits: Ralf Czogallik Eppel Fotografie

Elena en Bart

Volgens hem/volgens haar:
"Een openingsdans is altijd spannend. Annemarie heeft ons ontzettend goed geholpen. Zij heeft geluisterd naar onze wensen, wat zeer fijn was. Wij zouden Annemarie absoluut aanbevelen. Zij is zeer kundig."

BeautyenBeweging-Spannende dans BeautyenBeweging-Spannende openingsdans BeautyenBeweging-Kundige dansdocent
  

Tamara en Brian

Volgens hem/volgens haar: 
We hebben enorm genoten van onze mooie dag. Het was prachtig weer en we hebben heerlijk gedanst.

BeautyenBeweging-Heerlijk gedanst! BeautyenBeweging-Lach en dans! BeautyenBeweging-Fijne danslessen!


Sophia en Edwin

Volgens hem/volgens haar: 
Ik heb het als een positieve ervaring gezien, zeker met het eindresultaat. De lessen waren strak en efficiënt. Annemarie is goed, weet wat ze doet en professioneel.

BeautyenBeweging-Een positieve danservaring BeautyenBeweging-Strakke danslessen


Jessica en Jeroen

Volgens hem/volgens haar: 
We had a lot of fun during our lessons and were so happy with our first dance!

BeautyenBeweging-Happy with the first dance!

 

    Testimonials Testimonials 2017  
Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat de website goed wordt weergegeven. Als u verder gaat op deze website stemt u hiermee in. Lees meer in de privacy policy.