Blogs

Hieronder vind je mijn blogs. Over mijn avonturen in de wereld van dans, kunst, onderwijs en bruiloften. Ook vind je tips mbt de honeymoon (leuke reizen) de openingsdans en jullie huwelijksfeest! Ik post maandelijks.

Surprise party


Dat is nog eens een leuke verrassing. Een surprise party voor je partner organiseren. En dan 2 weken voor zijn echte verjaardag, zodat hij niets vermoedt. Maanden ben ik ermee bezig geweest. Want als ik iets doe, doe ik het goed. Bovendien kwamen er mensen uit Londen, Duitsland, expats en mensen op leeftijd. Dan kun je niet zeggen: ‘Bestel maar een biertje aan de bar en fijne avond.’ Ik had een fijne ouderwetse kroeg in Amsterdam gevonden. En dan moet je vervolgens over alles gaan nadenken. Over de gastenlijst. Drie maanden eerder al een 'save the date' eruit sturen. Want mensen hebben een druk leven. Denken aan schoolvakanties, ook in het buitenland. Mensen van vroeger via social media benaderen (ik wilde ook een soort reünie). De uitnodiging laten maken. Alles geheim houden, daarom liever geen groepsapps. Zorgen dat hij die avond zogenaamd met 2 vrienden ‘iets gaat drinken’. Aan alle gasten minimaal 1 foto vragen, waarvan ik vervolgens een diavoorstelling maakte met muziek. Ik ben een perfectionist en editen is ook een vak. Dus daar ben ik uren mee bezig geweest. Maar gelukkig kreeg ik ook af en toe hulp van vrienden en familie. En ik wilde iets speciaals geven. Iets echt van mij, met mijn handtekening. En wat kan ik het allerbeste? Juist, dansen. Dus vroeg ik 2 dansvriendinnen, die ik al ken sinds mijn studie(tijd), van de dansacademie om met mij een dance video op te nemen. De choreografie maakte ik thuis. Opnames konden worden gemaakt bij een van de twee in de dansstudio, waar we uren dansten. Met heel veel lol. Thuis begon het echte werk. Welke video is het beste? En dan ook nog in verschillende outfits. Overgangen moesten toch soepel. Enfin, wat een geweldig resultaat! Want toen mijn partner een uur binnen was, startte ik de video’s. Dat is nog eens leuk, jezelf te zien dansen op een groot scherm (:) Daarna nam de DJ het over. Gaandeweg de avond kwamen er nieuwe groepjes gasten binnen. Dat gaf weer nieuwe energie. Er is flink gedanst en velen bleven tot het einde. Wij waren zelf rond 2.15 uur thuis. Hoe gaaf dat er zoveel gasten waren, dat iedereen een cadeau had meegenomen, dat vriendinnen mij eerder ophaalden en hielpen met versieren. Dat vrienden bereid waren eerder te komen voor de technische ondersteuning. Maar ook dat een van zijn beste vrienden een geweldige speech had voorbereid. En dat onze ouders dit nog mogen meemaken. Maar echt, het allermooiste vond ik de reactie van mijn partner! Die verrassing, onbetaalbaar! Het gordijn ging open en de gasten hadden zich op een of andere manier geformeerd…Een soort groepsfoto. ‘SURPRISE!!!’ En wat ik niet had 'geregisseerd' was dat de muziek op dat moment aanging, dat de een biertje voor hem ging halen en de ander zijn jas aannam. Dat ging allemaal heel natuurlijk. Zo zie je maar, bereid je heel goed voor maar laat het op dat moment helemaal los. Dat kan er een hele mooie, bijzondere, feestelijke, onvergetelijke avond ontstaan met jouw geliefde en al jullie dierbaren. Intens geluk(kig)!Surprise party-BeautyenBeweging
3 professionals, uitvoerend en docent.
Video: Dancer Anne M2 Instagram
Check meer van deze video op: DancerAnne 

Recente berichten


Feest en dans 05 juni 2024
Coach 23 april 2024
Lapland 05 maart 2024
Klokkenluider 02 februari 2024
Weimar 20 december 2023
Ballerina 28 november 2023
Hey, Mister, DJ, 31 oktober 2023
Saint-Tropez 18 september 2023
All over the world 04 augustus 2023
Radio & Tv 03 juli 2023
Zelf 31 mei 2023
Mooi 01 mei 2023
Raak 21 maart 2023
Surprise party 20 februari 2023
Zwitserland 23 januari 2023
Cookies

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat de website goed wordt weergegeven. Als u verder gaat op deze website stemt u hiermee in. Lees meer in de privacy policy.